Podjetje KRDR d.o.o. je družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto1987. Podjetje je takrat ustanovil Dušan Kristan kot ključavničarsko obrt v domači garaži. Večji del dejavnosti je bil usmerjen v kooperacijo z okoliškimi podjetji predvsem z lesno in kovinsko industrijo, manjši del pa so bile klasične ključavničarske storitve na trgu. Večinoma se je izdelovalo kovinska okovja za pohištveno industrijo doma in v tujini.

Leta 2006 smo svojo dejavnost preselil v novo nastajajočo industrijsko obrtno cono v Neverkah. Večji prostor je pripomogel k večjemu obsegu dela in izdelavi večjih izdelkov.

V času privatizacije in kasneje recesije so velika podjetja s katerimi smo sodelovali po vrsti propadala ali ukinjala programe. To je pripomoglo k temu, da smo svojo inovativnost in razvoj usmerili v izdelavo in prodajo lastnih izdelkov. Eden izmed naših glavnih programov je izdelava in prodaja sistemov za skladiščenje in transport plošč stekla. Z izdelavo teh smo pričeli leta 2008 in od takrat pridobili veliko izkušenj ter pozitivnih referenc pri kupcih. Izdelujemo in prodajamo tudi posebne inovativne  mizarske spone in druge kovinske konstrukcije po naročilu.

V letu 2015 smo prenesli poslovanje  družbe samostojnega podjetnika na družbo z omejeno odgovornostjo in se preselili v novozgrajene poslovne prostore.

Naša vizija je razvoj in izdelava lastnih končnih izdelkov iz kovine in podobnih materialov, njihova promocija ter prodaja končnemu kupcu. V prihodnosti želimo prodajo svojih izdelkov povečati,  večinoma prek spleta, na Evropske in druge trge.

Poslanstvo podjetja je, da svojim kupcem ponudimo izdelke, ki bodo kvalitetno izdelani, varni in enostavni za uporabo ter cenovno ugodni.