Dostava

Dostava

Prodajalec / pošiljatelj (KRDR, KOVINSKI IZDELKI, D.O.O.) odpošlje naročilo najkasneje v roku treh delovnih dni, če je izdelek na zalogi, oziroma v naprej obveščenem roku, če izdelek ni na zalogi. V kolikor bo prodajalec odsoten ali nezmožen odpošiljati naročila bo o tem obvestil obiskovalce, goste in člane spletne trgovine še pred oddajo naročila, in jih seznanil z novimi datumi odpošiljanja naročil.

Pakete pošiljamo le v države članice EU, nekatere izdelke tudi v ZDA in Kanado (omejitev zaradi teže in dimenzij). Cena dostave se izračunava glede na težo in dimenzije artiklov ter državo. Cena dostave je posebej prikazana v košarici in zaključku nakupa. Teža paketov je omejena na 30kg za države članice EU. V kolikor naročilo presega omejeno težo, ga odpošljemo v več paketih. Naročila artiklov na zalogi odpošljemo v roku treh delovnih dni, in o tem obvestimo kupca ter mu pošljemo številko za sledenje, če je le ta na voljo. Če vaše države ni na seznamu nas kontaktirajte in poiskali bomo najboljšo možno rešitev. Pakete pošiljamo preko dostavnih služb: Pošta Slovenije, GLS, FedEx, Intereuropa.


Čas dostave glede na stanje zalog

Spletna trgovina krdr.eu ima v katalogu izdelke na zalogi, izdelke na zalogi pri dobavitelju in izdelke brez zaloge. Stanje zaloge je vidno ob vsakem izdelku v katalogu in na strani izdelka. Izdelki na zalogi so dobavljivi v roku treh delovnih dni. Izdelki na zalogi pri dobavitelju in izdelki brez zaloge so dobavljivi v naprej dogovorjenem roku. V nekaterih primerih izdelki brez zaloge lahko niso več dobavljivi. Za več informacij o ponovni zalogi in času dobave nas kontaktirajte.


Vse cene v spletni trgovini krdr.eu vsebujejo DDV