Garancija in vračila

GARANCIJA IN VRAČILA

Garancija

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Obrazec za vračilo artikla v garancijo se nahaja na na dnu te strani. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira prodajalca, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Vračila pri uveljavljanju stvarne napake ali garancije

Če se na artiklu opazite napake nas o tem nemudoma obvestite na info@krdr.eu ali preko kontaktnega obrazca. Kot proizvajalec in prodajalec smo dolžni odpraviti napako v roku 45 dni od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa izdelek zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim izdelkom. Posredovanje blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu, kupec s tem nima stroškov. Če želite pošiljko vrniti na naše stroške, to storite tako, da se o tem dogovorite na info@krdr.eu. V skladu s tem dogovorom bomo na vaš naslov poslali dostavno službo, katera bo prevzela pošiljko. Pozor: drugačen način posredovanja (pošiljanja) na stroške prodajalca (KRDR d.o.o.) ni možen.

Vračila pri odstopu od pogodbe na daljavo

Kupec ima pravico (velja izključno za fizične osebe), da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe brez navedenega vzroka. Rok se začne šteti z dnem ko je kupec artikel prevzel. V primeru odstopa od pogodbe kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Vračilo opravljenih plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračilo plačil vršimo z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec. Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila uporabljena koda za popust se kupcu vrne le vplačan znesek. Koda za popust se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in se kupcu vrne v enaki obliki (nova koda za popust). Odstop od pogodbe kupec sporoči na elektronski naslov info@krdr.eu. Obrazec za odstop od pogodbe artiklov je kupcu na voljo na dnu te strani. V primeru odstopa od pogodbe kupec vrne artikel na naslov: KRDR d.o.o., Neverke 52, 6256 Košana, Slovenija. Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Pošiljke z odkupnino bomo zavrnili.

Obrazec za uveljavljanje stvarne napake, garancije in odstopa pogodbe na daljavo.

 Želite vrniti blago? Obrazec za vračilo blaga si lahko prenesete TUKAJ!